Een eeuwenlange traditie in het bewerken van natuursteen

Al 4 generaties lang bewerkt de familie Bourson natuursteen. Alle soorten natuursteen, zoals marmer, kalksteen, lavasteen en veel andere soorten. Met meer dan 25 man in dienst en een modern, geautomatiseerd productieapparaat is het bedrijf in staat steen te bewerken op de meest flexibele wijze. 

Bourson & Fils verzorgt nieuwbouw projecten in stijl voor vele gemeenten en particulieren. Trappen, fonteinen, haarden zijn maar enkele voorbeelden van de kunsten die Alain Bourson en zijn team kunnen verrichten. Daarnaast restaureert Bourson & Fils ook monumenten, kerken, kastelen en antieke villa's door heel Frankrijk en ook in het buitenland.

Alain Bourson is een architect, maar niet zomaar één. Eén die het voor elkaar heeft gekregen het recht om verschillende monumenten van Parijs te onderhouden. Op hun referentiebord  vinden wij onder andere de Château de Versailles, de musée du Louvre, Notre Dame in Parijs, de Château de Chantilly en talloze minder bekende maar even prachtige projecten.

Als wijnliefhebber zag Alain Bourson in wijnkelders een logisch gevolg van zijn activiteiten en richtte Cave et Tradition op. Cave et Tradition maakt van uw droom een realiteit: een uiterst sfeervolle en authentieke wijnkelder in huis, gemaakt van massief natuursteen. Inmiddels hebben vele projecten voor particulieren en horeca ondernemingen het leven gezien, van een elegante opslaghoek tot een compleet ingerichte wijnkelder met gewelven en kolommen.

Alain Bourson kent geen standaard werk: ieder project ie er één op zich, iedere steen wordt apart genummerd.

Deze projecten op maat vereisen een projectmatige aanpak. Neem hier gerust contact met ons op voor meer informatie.